Contact

Contact
Heeft u vragen over de werkzaamheden in de Vogelbuurt? Stel dan uw vraag aan Bas de Jong. Hij is de omgevingsmanager van dit project en bereikbaar via 085-822 0403 of via e-mailadres vogelbuurt@kroezeinfrabv.nl.
Wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden in de wijk, lees dan het laatste nieuws in de Nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden voor deze Nieuwsbrief door een mail te sturen naar vogelbuurt@kroezeinfrabv.nl.
Als u graag op de hoogte wil blijven van de werkzaamheden, download dan gratis de omgevingsapp ‘Vogelbuurt Lansingerland’ app. Deze is te vinden in de Play Store of App Store.

Planning
Het streven is de plannen voor de ‘Plus’ rond de zomer klaar te hebben. De initiatieven die invloed hebben op de herinrichting worden de tweede helft van 2018 ingevoegd in het ontwerpproces openbare ruimte. Andere initiatieven (bijvoorbeeld om het samenleven in de buurt fijner te maken) pakken we met elkaar zo snel mogelijk op. In 2019 gaat, zoals nu staat gepland, de werkelijke uitvoering van vervanging van de riolering en herinrichting van start.

Meer informatie
Informatie over het Inspiratiecafé Duurzame Vogelbuurt en het project: